2014-ben is KRIMIT TUD?

2014. 11. 25., k - 09:31
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium csapata végzett az első helyen.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2014. november 21-én negyedik alkalommal rendezte meg a KRIMIT TUD? elnevezésű, prevenciós célú vetélkedőjét, melynek ezúttal a Budafoki Baptista Gyülekezet Isten Háza adott otthont. A vetélkedő célja, hogy a résztvevő középiskolás fiatalok biztonságos életszemléletet alakítsanak ki, megismerjék a leghatékonyabb bűnmegelőzési módszereket, valamint elsajátítsák és használják a helyes viselkedési normákat.

A rendezvény műsorvezetője idén is Novák Péter volt. A versenyzők a médiából már jól ismert Beugró című műsor tematikája alapján játszottak el bűnmegelőzési témájú szituációkat.

Minden csapat kiválóan teljesítette a feladatokat, jól improvizáltak, a részükre meghatározott helyzetgyakorlatokat is jól oldották meg. Az előadások olykor tanulságosra, olykor viccesre sikerültek.

A háromtagú zsűriben Meláth Attila baptista lelkész, Horváth Lajos r. ezredes bűnügyi főkapitány-helyettes, valamint Borók Nikolett r. őrnagy értékelte a 10 csapat teljesítményét. Az első helyezéssel járó vándorkupát idén a ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium csapatának három tanulója, Vrabecz Botond, Klément György és Jakab Kristóf vette át.  A felkészülésben segítséget nyújtott nekik Királyné Túri Andrea osztályfőnök és Hegedűs Gábor r. őrnagy, a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársa.

Gratulálunk a nyerteseknek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Munkatársaink kiszűrték

Olasz hatóságok által körözött autót foglaltak le a magyar rendőrök Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyen.

 

Villámgyors elfogás Ózdon

Még azelőtt elfogtak a rendőrök egy lopással gyanúsítható férfit, mielőtt a sértett észrevette volna, hogy megkárosították.

 

Felismeri?

Fóton egy teherautóból lopott az ismeretlen férfi. Ha tudja ki lehet, jelentkezzen!

 

Segítsen, ha felismeri!

A győri nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.