11.600 - Videóval

2014. 01. 01., sze - 09:52
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A pirotechnikai termékek illegális forgalmazásának, árusításának és használatának megakadályozása összehangolt hatósági intézkedéseket tett szükségessé, ezért a Rendőrség is fokozott ellenőrzéseket végzett az év ezen időszakában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának munkatársai 2013. december 27-e és 2013. december 31-e közötti időszakban fokozott ellenőrizést tartottak az engedély nélkül árusított pirotechnikai termékekkel, petárdákkal kapcsolatban.

A rendőrök visszatérően ellenőrizték a Budapest metróvonalain található aluljárókat, a piacokat és a bevásárlóközpontok közvetlen környezetét. Összesen 11. 600 darab petárdát és 120 darab egyéb pirotechnikai eszközt foglaltak le és 9 fővel szemben indítottak szabálysértési eljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Látta a balesetet?

A székesfehérvári rendőrök további tanúk jelentkezését várják egy közlekedési bűncselekmény körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Nyomozók hallgatták ki az álrendőr-csalót

Rendőr-sztorival csalt ki közel 20 millió forintot egy magát rendőrnek kiadó csaló. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

A körözéseket nem takarták el a lomok

A lomtalanítás zavartalanságának biztosítása során szúrták ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrjárőrei azt a férfit, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben.