2517 hívás, 1178 SMS

2022. 01. 21., p - 08:27
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Zaklatás miatt kell felelnie annak a 40 éves férfinak, aki a gyanú szerint négy hónap leforgása alatt több ezer hívást indított és SMS-t küldött volt párja telefonszámára. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a nyomozást.

A sértett feljelentést tett a rendőrségen arról, hogy volt párja szakításuk óta folyamatosan zaklatja őt. A 40 éves férfi telefonhívások és sms-ek tömkelegével háborgatta a nő mindennapjait.

A rendőrök feljelentés alapján elkezdték a nyomozást és hamar beigazolódtak a nő által elmondottak. A dunaújvárosi lakos négy hónap leforgása alatt összesen 2517 hívást indított a volt élettársa telefonszámára, valamint 1178 SMS-t küldött neki 2020 év vége és 2021 márciusa között. Ezekben sokszor a nő felé táplált a szerelmét bizonygatta kétségbeesetten, máskor viszont életveszélyesen is képes volt megfenyegetni.

A berettyóújfalui nyomozók a bizonyítékok beszerzését követően zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, aki részletes beismerő vallomást tett. A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megvertek, elraboltak! Csak utalj pénzt!

Egy férfi online ismeretség után utalt pénzt kórházi költségekre és váltságdíjakra, de végül rájött, hogy csalás áldozata lett, ami közel 6 millió forintjába került.

 

Megfertőztük

No, nem mással, mint a rendőrség iránti elkötelezettségünkkel.