420,3 gramm - fotókkal

2014. 08. 21., cs - 12:28
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Ablakon másztak be a rendőrök a földszinti lakásba.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Alejandro 20 éves budapesti lakos ellen.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2014. augusztus 20-án délelőtt, miszerint egy Budapest VIII., Rigó utcai lakásban kábítószert árul egy férfi.

A józsefvárosi rendőrök 2014. augusztus 20-án 11 óra 30 perc körüli időben a bekopogtak a földszinti lakás ajtaján, de az ingatlanban tartózkodók zavartan közölték az egyenruhásokkal, hogy nem találják a kulcsot és nem tudják beengedni őket. A rendőrök felszólítására az ablakot kinyitották és körzeti megbízottak azon keresztül bejutottak a lakásba.

A házkutatás során a rendőrök 420,3 gramm kábítószergyanús anyagot, önzáró nylontasakot, egy mérleget, kábítószergyanús anyaggal szennyezett táskát, valamint műanyag tálcát találtak.

A lakásban tartózkodó 6 főt az egyenruhások előállították, 5 személyt tanúként hallgattak ki. O. Alejandrot gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették.

Az ügyben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.

 

Fokozott ellenőrzés

A Tatabányai Rendőrkapitányság fokozott ellenőrzést tart 2024. május 18-án 12:00 órától május 19-én 24:00 óráig.